Структура навчального року 2021/2022

Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, вирішити дилему: є наказ міського управління про закінчення навчального року 27 травня 2022 року. Якщо порахувати 175 навчальних днів (не враховуючи вихідні за “новим законом”), то дата закінчення - 7 червня (36 навчальних тижні). Але, як бути з тим, що деякі предмети матимуть перевиконання програми, а ті, що за розкладом в понеділок - невиконання (випадають 3 понеділки)?

  1. Накази департаментів-управлінь-відділів щодо структури навчального року є нічим іншим як суб’єктивними рекомендаціями. Структуру визначає педагогічна рада закладу освіти.

  2. Ми плануємо наприкінці кожного семестру наказом директора внести зміни до розкладу, щоб все було відпрацьовано.

1 Вподобання

Питання вже тут обговорювалося. Знайдіть. Окрім того наказ управління освіти може носити лише рекомендаційний характер, тим більше, якщо цей наказ не відповідає чинному законодавству. І не можна вести мову про 36 навчальних тижнів, лише про 175 навчальних днів, оскільки тижні є неповні, святкові та неробочі дні припадають на різні дні тижня. Тому в кінці семестрів бажано відучитися за ті дні, які були святковими і все зійдеться з точністю до 35 уроків при 1год на тиждень, не буде ніякого перевиконання чи недостачі.

1 Вподобання