Атестація 2020-2021

Атестуюсь у 2021 році. Остання курсова перепідготовка при ОІППО - квітень 2016. Заплановано - жовтень 2021. Чи тарифікуватимусь у наступному 2021-2022 навчальному році відповідно до результатів засідання атестаційної комісії у 2021 році (чергова атестація, вища категорія, старший учитель). Дякую за відповідь.

Якщо ви не пройдете в цьому році курси, то рішення АК може мати для вас неприємні наслідки. Серед таких рішень може бути , невідповідність займаній посаді’’. Час до Нового року є, курсів в мережі повно - вперед!

Дякую. Чи не могли б Ви надати посилання на нормативний документ.

На момент атестації КУРСИ Є.

Йдеться не про курси на момент атестації, а про щорічне підвищення кваліфікації: Закон України ,Про повну загальну середню освіту’’ ст.51.ч.1.
Якщо не виконати дану вимогу, то загальна кількість годин не виправить цього недоліку.

Дякую.
Ця вимога на момент засідання педагогічної ради (24.12.2020) виконана. Загальна кількість годин підвищення кваліфікації за 2020 рік - 106.
А в 2019 - 16 годин методично-дидактичного семінару за тематикою CLIL для вчителів середньої школи, організованому Гете інститутом, у рамках реформи освіти “НУШ” у співпраці з МОН України.
І в сертифікаті вказано: “Вищезгаданий курс може слугувати основою для зарахування годин фахової підготовки під час проходження планових курсів в інституті післядипломної освіти”.

Чудово! Ще треба, щоб ці курси своїм рішенням зарахувала педрада. Якщо це зроблено, то звісно проблем нема.