Переведення з 2-го курсу коледжу в 11 клас можливе?

Доброго дня. Підскажіть , будь-ласка, чи реально повернутися до школи в 11 клас зараз, якщо після 9-го класу навчаєшся 2 роки в коледжі і хочеш звідти піти, щоб навчатися в вищому закладі за іншою спеціальністю після школи та не втрачати час?

не городіть город. навіщо повертатись в школу. У Вас виникне проблема з атестацією по багатьох предметах. просто після закінчення ІІ курсу забирайте свідоцтво про повну середню освіту і вступайте куди хочете

Після другого курсу відповідають, що не зможуть надати, «навчайтеся ще рік - тоді дамо». Така відповідь пролунала, хоча це вже 2-й рік після 9-го класу. Ось в чому і питання, втрачати ще 1 рік - це занадто.

Як Ви собі це уявляєте? В навч.плані загальноосвітні предмети розписані погодинно на всі 3/4 курси. Тобто здобувач не пройшов всі теми, а йому повинні все одно видати свідоцтво?

а мало бути розписано на 2 курси, а не на 3. Не дарма ж вводили ДПА для студентів коледжів після 2 курсу. І в наших коледжах саме так. А хитрозробені коледжі вирішили розтягти освітню субвенцію на 3 курси

2 Вподобання

Так, реально!
Зі свого досвіду кажу, бо моя однокласниця прийшла навчатись до нас в жовтні 11 класу після 2 курсу мед. коледжу. У неї було багато проблем зі здоров"ям, затискались судини в голові, через що втрачала свідомість. Без проблем прийняли, видали потім атестат.

А для чого було вступати в коледж, якщо планували звідти піти?